waar vind je ons

Queen of New York is gevestigd in Den Haag maar is overal in het land te vinden. Op de verschillende festivals en evenementen. Op de activiteiten agenda kan je in ieder geval zien waar we staan.

En als je wil dat we bij jou thuis, op de vereniging, bedrijfsfeest of bedrijventerrein komen is dat natuurlijk altijd mogelijk. Heb je andere ideeën waar je ons graag bij zou willen hebben of in voor zou willen zetten, neem gewoon contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheden. We denken graag mee en zijn absoluut in voor een feestje!


Het zomer festival seizoen gaat weer beginnen en we hebben er super veel zin in. We trappen het festival seizoen af met het Life I Live festival op Koningsnach in Den Haag. We staan op het prachtige Lange Voorhout vanaf 18.00 uur tot een uur of 2 's nachts. Heerlijke homemade burgers, tegenwoordig in King & Queen size, broodje steak, pulled pork, spicy chicken en uiteraard mogen de hotdogs niet ontbreken. 

Vroeg in de ochtend reizen we af naar Haarlem waar we, ondanks de matige weersvoorspellingen, samen met de mannen van Proefpark Haarlem er een mooie dag van gaan maken.  

En wat is het seizoen in en in koud begonnen. En natuurlijk niet te vergeten ook wel een beetje nat met alle regen en hagel buien tussendoor. Maarrrr dat mag natuurlijk nooit de pret drukken. Dus vol warme in plaats van frisse moed gaan we ons weer op maken voor het super gave Bevrijdingsfestival op 5 mei in Almere met onder andere Di-rect, Nielson, Kenny B, van Velzen en nog veel meer. 

Uiteraard doen we heerlijk veel festivals aan, gaan we mooie cateringklussen verzorgen, bijdragen leveren aan onvergetelijke bruiloften en nog veel meer. We kunnen niet wachten. 


Leuk om je ook de komende maanden gewoon weer te zien!