the food

Queen of New York staat voor het New Yorkse leven, 24/7… dat betekent dat een goed Amerikaans ontbijt als startschot van de dag. Te beginnen met pancakes, peanut butter jelly sandwich en french toast (well soaked). Natuurlijk mogen de eiergerechten niet ontbreken. Zo hebben we ‘egg in a hole’, eggs benedict, omelet en uiteraard crispy bacon. De geur van bacon in de ochtend doet natuurlijk al watertanden. 

Voor de latere maaltijden is Queen of New York gespecialiseerd in The New York Strip Steak, een heerlijk op unieke wijze gemarineerde steak op een vers broodje. Hiervoor wordt het mooie stuk van de dunne lende gebruikt, het lende deel naast de ossenhaas. Het deel van de lende heet in het Engels de ‘striploin’ vandaar de naam New York Strip. Verder wordt de authentieke Amerikaanse keuken uitgebreid met de chicken sandwich, real american burgers (uiteraard home made), ribbetjes van de bbq en ander New York streetfood zoals bijvoorbeeld de Sloppy Joe, een superlekker broodje gehaktsaus.

Maar wat is het gevoel van het Amerikaanse straatleven zonder een goede kop koffie to go? In de foodtruck zijn 2 luifels/ kleppen aangebracht zodat er vanuit een natuurlijke scheiding aan de ene kant eten wordt verkocht en aan de andere kant de heerlijke koffie to go. Espresso, gewone koffie, cappuccino en de latte’s, jij kiest hoe jij je koffie het lekkerst vindt!

En wat is de Queen of New York zonder echte Amerikaanse home made zoetigheden als muffins, brownies, bananabread en cheesecake in a jar met heerlijk verse aardbeien (alleen in het seizoen).

Dus gewoon goed en lekker eten waarbij de mogelijkheden zeer divers zijn. Uiteraard kunnen we ons menu aanpassen aan jouw wensen wanneer we op jouw feest staan. Graag gaan we daar het gesprek over aan maar weet dat die mogelijkheden er zijn.